Alliantiemanagement.jpg

Dietz Strategie & Communicatie

Iedereen verdient een mooier Nederland. Daar staan we bij Dietz iedere dag voor op, samen met dertig collega’s die daar allemaal hun steentje aan bijdragen. Of het nu gaat over het creëren van maatschappelijke meerwaarde voor een gebied of een merk, over het behartigen van publiek-private belangen of over het creëren van publiek en politiek draagvlak voor complexe ruimtelijke ontwikkelingen, onze collega’s vinden altijd de juiste oplossing.

MT1000

Derde communicatieadviesbureau van Nederland

Voor de derde keer staat Dietz in de top-3 van de categorie beste communicatie-adviesbureaus in de MT Top 1000 professionele dienstleners. Sinds 2001 doet de Erasmus Universiteit dit onderzoek voor MT en daarbij worden 2500 managers gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners in de laatste drie jaar. Hieruit wordt de lijst van 1000 samengesteld. Artikel MT Magazine.  

Werken bij Dietz

Werken bij Dietz

Geen dag of week is hetzelfde. Jaarlijks werken we aan meer dan 100 projecten, met elk een eigen dynamiek en specifieke uitdagingen. We zijn een hecht bureau, waar ruimte voor persoonlijke én gezamenlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat...

Nieuwsgierig?

 

Motivaction klanttevredenheidsonderzoek 2018

Voor het eerst heeft Dietz dit jaar het gerenommeerde bureau Motivaction de tevredenheid onder al haar opdrachtgevers laten onderzoeken. Uit dit kwalitatieve onderzoek blijkt dat opdrachtgevers Dietz waarderen om hun strategische kennis, netwerk en doorzettingsvermogen bij ingewikkelde politiek-bestuurlijke trajecten in de regio. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten, dus daar gaan we in 2019 mee aan de slag!

“Het zijn kuitenbijters, ze blijven altijd kritisch. Dan weet je dat ze echt voor ons gaan.”

- Motivaction 2018


Uitgelichte projecten

79_cam-1-new-560x408.jpg

Stadswaarde

Het consortium met vastgoedontwikkelaar Stadswaarde, Koopmans Bouwgroep en J.P. van Eesteren (TBI) is de winnaar geworden van de selectieprocedure van de hoogbouw naast station Leidsche Rijn. Het consortium gaat drie torens ontwikkelen van 80, 100 en 140 meter hoog. Dietz Strategie & Communicatie ondersteunde het consortium tijdens de tenderfase met het leggen van winnende samenwerkingsverbanden en de omgevingsmanagement- en participatieaanpak.

2017-09 FlevoZakenFestival LAP_slider 1.jpg

Lelystad Airport

Lelystad Airport wordt met de dag groter. Hierdoor is Lelystad Airport een organisatie die vol aan de elementen van de opinie, veronderstellingen en politiek wordt blootgesteld. Dietz biedt de luchthaven ondersteuning op het gebied van hun communicatie. Wij verzorgen de omgevingscommunicatie, bouw- en hindercommunicatie en de regionale lobby. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de content op de website en de social media kanalen, schrijven wij persberichten en ondersteunen wij de luchthaven in hun woordvoering.

attachment-1208_kcap_waterview2.jpg

Havenhoofd Scheveningen

Het Noordelijke Havenhoofd Scheveningen, het gebied rondom de aloude visafslag, wordt voor de VolkerWessels Vastgoed herontwikkeld. In het nieuwe gebied is odner meer plaats voor een hotel, appartementencomplexen, een grote parkeergarage en horeca en detailhandel. Als Dietz zijn wij verantwoordelijk voor de positionering en de profilering van het gebied en gaan wij op zoek naar investeerders en concepten die hierop aansluiten.