Ervaren senior adviseurs gezocht!

Dietz Strategie & Communicatie is een bureau met drie expertisegebieden: alliantiemanagement, omgevingsmanagement en branding & placemaking. De expertisegebieden sluiten nauw op elkaar aan en kennen een duidelijke rode draad: voor onze opdrachtgevers ontwikkelen we maatschappelijke positioneringen en bouwen wij aan politiek, publiek en maatschappelijk draagvlak. Afhankelijk van de vraag, zorgen we dat de juiste expertise wordt ingeschakeld – of een combinatie ervan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar drie ervaren senior adviseurs met ervaring aan bureauzijde en een stevig netwerk in onze domeinen bouw, vastgoed, ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur, veiligheid of de energiesector. Kennis van politieke besluitvorming, planologie, projectontwikkeling of duurzaamheid is een pré. Je hebt minimaal tien jaar ervaring bij een adviesbureau, een ondernemende instelling en bouwt graag mee aan draagvlak voor fantastische projecten en complexe uitdagingen door heel Nederland.     

Wat bieden wij je?

Persoonlijke en inhoudelijke groei staan hoog bij ons in het vaandel. Daarom hebben we onze eigen Dietz Academy, vanuit de gedachte dat onze specifieke dienstverlening vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. De Dietz Academy geeft onze adviseurs zo’n 50 uur per jaar aan bijzondere en op maat gemaakte trainingstrajecten.

Hard werken moet ook gevierd worden. Dus dat doen we ook. Bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse borrels, de jaarlijkse Dietz Dag, de zomerbarbecue, ons Kerstfeest en tal van andere activiteiten. We bieden onze medewerkers Dietz Flexible aan, waarmee we jaarlijks een budget beschikbaar stellen dat je kunt investeren in extra opleidingen, mobiliteit of andere faciliteiten. Daarnaast bieden we je natuurlijk prima primaire arbeidsvoorwaarden.  

Op zoek naar een uitdaging?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat werken bij Dietz inhoudt? Dan zijn we mogelijk wel op zoek naar jou. Wij maken graag kennis met je en horen wat jij denkt bij te kunnen dragen aan onze dienstverlening. En natuurlijk denken wij daar graag over mee met je. Stuur gerust een e-mail naar info@dietz.nl of bel met 030-2934399. Als wij na een eerste kennismaking denken dat er een match is, dan praten we rustig verder tijdens een lunch of diner.

Dietzers: ondernemende, slimme, intelligente, creatieve en toch ook gewoon mensen