Iedereen verdient een mooier Nederland. Daar staan we bij Dietz iedere dag voor op, samen met dertig collega’s die daar allemaal hun steentje aan bijdragen. Of het nu gaat over het creëren van maatschappelijke meerwaarde voor een gebied of een merk, over het behartigen van publiek-private belangen of over het creëren van publiek en politiek draagvlak voor complexe ruimtelijke ontwikkelingen, onze collega’s vinden altijd de juiste oplossing. Onze adviseurs bij Dietz Strategie & Communicatie zien hun werk niet als werk alleen: het is onze passie.

Dietz Strategie & Communicatie is in 2006 opgericht door Luc Dietz en Stella de Heij. In de afgelopen 12 jaar is dit strategisch adviesbureau uit Utrecht uitgegroeid tot een van de beste bureaus van Nederland. Met een diversiteit aan achtergronden, van bestuurskundigen, communicatieprofessionals, economisch-geografen, online experts, oud-politici, lobbyisten en marketeers vinden we iedere dag oplossingen voor complexe vraagstukken, bedenken we baanbrekende strategieën, voegen wij energie toe en creëren we meerwaarde door mensen en merken met elkaar te verbinden.

Bureau Dietz vindt het ook belangrijk om maatschappelijke meerwaarde echt in de praktijk te brengen, samen met alle medewerkers. Sinds drie jaar is Dietz Strategie & Communicatie maatschappelijk partner van FC Utrecht en hebben wij gezamenlijk de FC Utrecht Provincielounge opgericht.

We denken groots, maar hechten waarde aan korte lijnen. Intern, maar ook tussen ons en onze opdrachtgevers. We stellen ons dienstbaar op, zijn resultaatgericht maar deinzen niet terug om te zeggen waar het op staat. We werken voor gemeenten, provincies, ministeries, semi-overheidsorganisaties, vastgoedontwikkelaars, investeerders, beleggers en vastgoedeigenaren. Wat ons en onze opdrachtgevers kenmerkt? We werken allemaal aan een mooier Nederland. Samen.